Crec, crec que s’enfonsa
la dent al fruit vermell
d’imprudent desig carnal
sense ser sonora, sola
suqueja la teva barba
sota el sol, dolça maduixa
de ventre xupada d’aigua
la gola que t’omple l’aire
del plaer del viu infern.Soroll de Maduixa, Marina Antúnez

 

Tastar les Maduixes de Siscarri és submergir-se de nou en un mar de sabor dolç i gustós que feia anys que no trobáveu. Viatjar en el temps en el record d’aquell gust a maduixa que teniem adormit al paladar.
Les maduixes creixen a l’Alta Ribagorça. Gràcies al seu clima, la seva ubicació i la seva collida en el moment just de maduració fa que la maduixa de Siscarri aconsegueixi tenir aquesta dolçor exquisita i única tant característica. Les nostres maduixes assoleixen el punt perfecte una mica més tard que les maduixes que se solen trobar als supermercats habituals, el que les fa també característiques. Entre juny i novembre concentrem la nostra producció.

Les maduixes de Siscarri tenen el certificat de producte ecològic (ES-ECO-019-CT), sense ús de pesticides, sulfats ni erosionants químics.Gràcies a la nostra cura de la terra i la lluita biològica en contra de plagues o malalties, podem evitar l’ús d’aquests productes. Això fa que les maduixes es puguin consumir directament de la caixa sense por. 

La nostra és una distribució del camp al consumidor, de tracte personal directe.

També comercialitzem altres productes amb un gust exquisit segons temporada. Pregunta’ns per ells.

 

 

WhatsApp Escriu-nos :)